Sommigen zullen al met mij in contact zijn geweest en anderen nog niet. Dus bij deze stel ik mij graag even voor. Afgelopen zomer mocht ik eindelijk mijn diploma ophalen met als titel ‘diëtist’. Dat was een fijn gevoel maar wat vooral fijn was, was dat ik mij vanaf toen volledig kon storten op waar ik graag mee bezig ben en dat is vooral de complementaire kant van de diëtetiek. De holistische kijk en daarmee de samenhang van alle onderdelen van het lichaam is wat voor mij klopt als manier van behandelen. Daarbij vind ik het belangrijk om fysieke en/of mentale klachten als signalen of als de taal van je lichaam te zien. Gelukkig vind ik in Marieke de persoon die mij daarin heeft geïnspireerd en dat nog elke week doet. Daarnaast ga ik een verkorte opleiding volgen tot orthomoleculair diëtist waarbij ik hoop jullie beter van dienst te kunnen zijn met doeltreffende adviezen. Ook zal ik de komende jaren starten met de opleiding biodynamisch (psycho)therapeut in Amsterdam. Deze opleidingen samen zullen mij een goede basis geven om op een holistische manier mensen te gaan helpen met hun klachten. Ik hoop je te ontmoeten.