Bij de Hof van Axen,een bijzonder inspirerende plek midden in de natuur, een prachtige locatie gelegen in de bossen vanMidden Drenthe tussen de Stobben-plas en een kristalhelder zand-meer.

Midden in de winter is er vaak een dip in de energie. In dit weekend is er alle aandacht en ruimte om op deze krachtige plek tot rust te komen en op te laden. Je komt in contact met je eigen wijsheid en gaat waarnemen wat goed of slecht voor je is. Waar zitten jouw energielekken en wat geeft jou energie?

Je gaat ontdekken welke voeding bij jou past en hoe jij jezelf gezond kunt eten. De adviezen zijn gebaseerd op de principes van het Energieherstelplan en DarmEhbo. De oefeningen en filosofie uit de Chi Neng Qigong activeren en ondersteunen het zelfhelend en reinigend vermogen van het lichaam.
Er is veel ruimte en tijd voor ervaren van stilte en de kracht van de natuur.

De Hof van Axen is een spiritueel centrum waar natuurgeneeswijze en natuurbeleving hoog in het vaandel staan. Er zijn bijna overal warmtewanden, die met leem afgewerkt zijn.  De warmte wordt geleverd door een grote hout gestookte cv-kachel. Er brandt in onze huiskamer een houtkachel die zorgt voor een heerlijke warmte. Zie ook www.hofvanaxen.com

Waar slaap je lekkerder dan midden in het bos? De rust is ongekend!  Je wordt wakker met de geluiden van het bosleven. We verblijven in sfeervolle, eenvoudige tweepersoonskamers. De bedden zijn comfortabel met een kussen en Texelse Schapenwollen dekbed. Linnengoed is inbegrepen. Er zijn voldoende douches en toiletten aanwezig.

De filosofie van de Hof: ‘een maaltijd van hoge kwaliteit maakt een mens gezond van binnen uit. Ook  speciale dieetwensen kunnen in overleg met Marieke  worden doorgegeven. Als gasten van de Hof kunnen wij genieten van de gerechten die worden bereidt door één van de chefs, die allen veel ervaring hebben met ‘lekker’ koken op een bewuste en ‘aardse’ manier.

Weekend van vrijdagmiddag 15.00 uur t/m zondag 15.00 uur,  inclusief alle biologische maaltijden, koffie, thee en fruit, verblijf in een 2-persoonskamer, inclusief linnengoed. Minimaal 8 en maximaal 12 deelnemers. Voor € 325,– p.p., 1-persoonskamertoeslag € 35,– p.p.

Workshops Energieherstel en Chi Neng Qigong door Marieke Lebbink diëtist & Anna van Amsterdam Yoga en Chineng Qigong instructeur