Ontdek en ervaar het Energieherstelprincipe!

In dit weekend is er alle aandacht en ruimte om op deze krachtige plek tot rust te komen en op te laden, nieuwe kennis en inzichten op te doen en collega’s te ontmoeten.

Al jaren werk ik met de principes van het Energieherstelplan van Marijke de Waal Malefijt en Tanja Visser waarin de Westerse en Oosterse geneeskunde samen komen. En met succes… Diverse collega’s hebben mij gevraagd hier eens meer over te vertellen. Daarom dit weekend speciaal voor professionals. De uitleg wordt ondersteunt middels oefeningen uit de Chi Neng Qigong om het ook te ervaren.
Daarnaast is er voldoende ruimte en tijd uitwisseling met andere collega’s of juist het ervaren van stilte en de kracht van de natuur. Wat jij wilt…

De Hof van Axen is een spiritueel centrum waar natuurgeneeswijze en natuurbeleving hoog in het vaandel staan. www.hofvanaxen.com .
De filosofie van de Hof: ‘een maaltijd van hoge kwaliteit maakt een mens gezond van binnen uit’, past prima binnen het thema van dit weekend. Als gasten van de Hof kunnen wij genieten van de gerechten die worden bereidt door één van de chefs, die allen veel ervaring hebben met ‘lekker’ koken op een bewuste en ‘aardse’ manier. Er word rekening gehouden met dieetwensen. We verblijven in sfeervolle, eenvoudige tweepersoonskamers. De bedden zijn comfortabel met een kussen en Texelse Schapenwollen dekbek. Linnengoed en handdoeken zijn inbegrepen. Er zijn voldoende douches en toiletten aanwezig.

 

Weekend van vrijdagmiddag 15.00 uur t/m zondag 15.00 uur,  inclusief alle biologische maaltijden, koffie, thee en fruit, verblijf in een 2-persoonskamer, inclusief linnengoed. Minimaal 8 en maximaal 12 deelnemers. Voor € 325,– p.p., 1-persoonskamertoeslag € 35,– p.p.

Vroegboekkorting (€ 30,00)  als je aanmelding voor 1 september 2019 binnen is.

Workshops Energieherstel en Chi Neng Qigong door Marieke Lebbink diëtist & Anna van Amsterdam Yoga en Chineng Qigong instructeur